Delingsøkonomi

Oblinor er en digital plattform for delingsøkonomi

Vi er ingen bank – i stedet legger vi til rette for at långivere og låntakere kan inngå avtaler direkte, på en sikker og smidig måte

Oblinor ikon gresk tempel med penger

Nye muligheter

Delingsøkonomi er et samlebegrep på forretningsmodeller der privatpersoner og bedrifter, selger tjenester eller leier ut eiendeler formidlet gjennom digitale plattformer.

Delingsøkonomien skaper muligheter som utfordrer tradisjonelle markeder, utnytter ledige resurser, skaper økt konkurranse, og sørger for nye tjenester.

Utforsk mer

Konsept

Vi er ingen bank – i stedet legger vi til rette for at långiver og låntaker kan inngå en avtale direkte, på en sikker og smidig måte.

Finansiering

Oblinor leverer en rask, fleksibel og spesialtilpasset finansieringsløsning til solide eiendomsprosjekter.


Invester

Vi gir deg muligheten til å bygge din egen utlånsportefølje – du bestemmer selv hvor mye du vil investere, og til hvilke prosjekter.

Få attraktive investeringer tilsendt til din e-post

Tlf:

Mandag til fredag: 9.00-17.00
Lørdag og søndag: Stengt

Chat:

Mandag til fredag: 9.00-17.00

Lørdag: 10.00-16.00
Søndag: Stengt

Oblinor er i vekst, og alltid på jakt etter de rette menneskene. Vi trenger medarbeidere med ulik kompetanse, men hovedsak innen økonomi og IT. Send oss en åpen søknad om du tror du er riktig for oss.

© 2021 Oblinor AS

Registrer deg og få tilgang

Oblinor gir deg nå muligheten til å investere i sikrede lån til norske eiendomsselskaper. Få avkastning på kapitalen, samtidig som du med på å skape både vekst og arbeidsplasser i Norge.
 
✔️Forventet årlig rente på 8-12% 
✔️Spre risiko ved å lage en portefølje
✔️Ingen kostnader for deg som investor

Vi bruker cookies for å kunne tilby deg en best mulig opplevelse.