Oblinor-appen er oppdatert – last ned via App Store og Google Play!

Oblinor-appen har nettopp blitt oppdatert med nye, spennende funksjoner! Sjekk den ut nå i App Store og Google Play for en forbedret investeringsopplevelse. 

Første lån forsøkt inndrevet er landet

Vi er stolte over å kunne si at vi fortsatt ikke har opplevd noen tap på våre investeringer, selv om enkelte låntakere møter utfordringer. Vi arbeider imidlertid nøye sammen med våre samarbeidspartnere for å sikre at avtaler overholdes og ivareta interessene til alle parter. Det første byttet av debitor for et lån som var misligholdt, er nå gjennomført, og dette sikrer full tilbakebetaling av det misligholdte lånet.

God start på 2024

2024 har startet med brask og bram for oss! I de første tre månedene har vi ikke bare doblet vårt volum sammenlignet med samme periode i 2023, men vi har også markant økt vår markedsandel i Norge. Dette er en fantastisk prestasjon som vi er utrolig stolte av, og det er et tydelig tegn på at våre strategier og hardt arbeid bærer frukter. Vi ser entusiastisk frem til resten av året og er spente på hva mer vi kan oppnå sammen. Takk til alle våre kunder og samarbeidspartnere for deres tillit og støtte.

Riktig god påske!

Mvh

Oblinor-teamet

Vi bruker cookies for å kunne tilby deg en best mulig opplevelse.

Registrer deg og få tilgang

Oblinor gir deg nå muligheten til å investere i sikrede lån til norske eiendomsselskaper. Få avkastning på kapitalen, samtidig som du med på å skape både vekst og arbeidsplasser i Norge.
 
✔️Forventet årlig rente på 8-12% 
✔️Spre risiko ved å lage en portefølje
✔️Ingen kostnader for deg som investor