Oblinor i ny drakt! Oppdateringer fra vår rekordmåned 

Velkommen til vårt nye kontor på Økern Portal!

Dette har vært en måned for milepæler for Oblinor, og vi er glade for å kunne dele spennende nyheter og oppdateringer med dere. Først og fremst, tusen takk for deres vedvarende støtte og tillit.

Nytt kontor, ny vekst

Oblinor har nå inntatt sine nye, moderne lokaler på Økern Portal. Vår nye adresse er Lørenfaret 1. Med dette steget ser vi frem til å tilby et bedre arbeidsmiljø for vårt team og forbedret service for våre kunder. Vår voksende familie inkluderer nå 8 dedikerte medarbeidere, alle klare til å bistå dere.

Rekordmåned

unnamed

August står i bøkene som vår mest fremgangsrike måned hittil – et lånevolum på over 50 millioner kroner og en inntekt på 2,5 MNOK, opp fra den forrige rekorden på 1,7 MNOK. Responsen fra dere har vært fantastisk, og vi er ydmyke over den tilliten dere viser oss.

Transparens

Oblinor setter åpenhet høyt; det er kjernen i vår virksomhet. Et av de lånene vi formidlet, har blitt misligholdt. Gitt en hovedstol på 3,0 MNOK og en verdivurdering av panteobjektet på 6,0 MNOK, ser vi liten grunn til bekymring.

Vår sikkerhetsagent arbeider nå med tvangsinndrivelserutiner. Selv om det ser ut som låntakeren kan løse problemet før en mulig rettslig avgjørelse om tvangssalg, unngår vi spekulasjoner. Derfor følger sikkerhetsagenten standard prosedyre, som er bransjeledende når det gjelder kostnad/inntektsfordeling for långiver med god margin – som de fleste allerede har fått med seg.

Ny Styreleder & Emisjon

Vi er glade for å ønske Anders Brosveet, daglig leder i Elden Advokatfirma, velkommen som vår nye styreleder. Hans ekspertise vil utvilsomt bidra til vår videre vekst. Videre vil vi nevne den betydelige interessen rundt vår nylige emisjon. Med 5 MNOK innhentet fra en total verdivurdering på 65 MNOK pre-money, er vi stolte over å ha et solid team av dedikerte og kompetente investorer med oss.

Takknemlig for deres vedvarende støtte, ser vi frem til å ha dere med på reisen videre. Sammen kan vi nå nye høyder! Vår forpliktelse til å betjene deres lån- og investeringsbehov forsterkes bare med tiden. Hold dere oppdatert gjennom våre tjenester og nyheter, og nøl ikke med å ta kontakt om dere har spørsmål eller behov.

Vi bruker cookies for å kunne tilby deg en best mulig opplevelse.

Registrer deg og få tilgang

Oblinor gir deg nå muligheten til å investere i sikrede lån til norske eiendomsselskaper. Få avkastning på kapitalen, samtidig som du med på å skape både vekst og arbeidsplasser i Norge.
 
✔️Forventet årlig rente på 8-12% 
✔️Spre risiko ved å lage en portefølje
✔️Ingen kostnader for deg som investor